Grieks drinken

Lantides Wijnmakerij: Ode aan elegantie en traditie

Een erfgoed in elke wijnstok:

Het verhaal van Lantides Winery begint bij de familie Lantides, rentmeesters van het land en bewaarders van een wijnbouwerfgoed dat al generaties lang wordt doorgegeven. Met wortels verankerd in de vruchtbare grond van Nemea, heeft de familie een begrip van de Agiorgitiko druif gecultiveerd dat verder gaat dan het wetenschappelijke – het is een kennis geboren uit een intieme band met het land.

Het terroir: Nemea’s geschenk aan de druif:

Nemea, met zijn unieke klimaat en bodemsamenstelling, geeft de Agiorgitiko druif een canvas waarop hij meesterwerken schildert. Het terroir geeft de Lantides-wijnen een uitgesproken karakter – een harmonieus evenwicht van zongerijpt fruit, aardse ondertonen en een vleugje Egeïsche bries.

Lantides wijnen onthuld:

Ergo Nemea Rood: Een vlaggenschip rode wijn die de essentie van Nemea belichaamt. Ergo Nemea is een viering van de veelzijdigheid van Agiorgitiko en biedt een symfonie van rode fruitsmaken en een vleugje specerijen.
Little Ark Rood: Little Ark is een bewijs van precisiewijnmaken. Met een zorgvuldige mix van druivenrassen ontvouwt deze wijn zich met lagen donker fruit en een subtiel vleugje eikenhout, waardoor een wijn ontstaat die zowel genuanceerd als gedurfd is.
Cuvee Rood: Cuvee Red is een dans van smaken, een rode blend die de rijkdom van het terroir weergeeft. Met zijn fluweelzachte textuur en complexe profiel is het een verwennerij voor de zintuigen.

Waarom kiezen voor Lantides Wijnen?

1 – Erfgoed en traditie:

Lantides Winery produceert niet alleen wijnen, ze creëren verhalen in elke fles. Met een erfgoed doordrenkt van traditie is elke slok een reis door de tijd, een communie met de essentie van het Griekse wijnmaken.
2 – Meesterschap in Agiorgitiko:

Het meesterschap van de familie Lantides over de Agiorgitiko druif is ongeëvenaard. De wijnen weerspiegelen niet alleen het potentieel van de druif, maar ook de toewijding van de familie om de beste kwaliteiten naar boven te halen.
3 – Terroir-gedreven uitmuntendheid:

Het terroir van Nemea is niet alleen een achtergrond; het is een hoofdrolspeler in de Lantides wijnen. De wijnen dragen de stempel van het land en bieden een authentieke smaak van het Griekse landschap.
Veelzijdigheid in elke fles:

Van de gedurfde Ergo Nemea tot de genuanceerde Little Ark en de dans van smaken in Cuvee Red, Lantides wijnen bieden een spectrum aan keuzes voor elke smaak en gelegenheid.

Lantides bij u thuis!

Waarom kiezen voor Lantides? Omdat je bij elke slok niet alleen wijn proeft, maar ook de passie van een familie, de zonovergoten heuvels van Nemea en de ziel van de Griekse wijnbouw. Bezoek onze online winkel en breng de elegantie en traditie van Lantides wijnen naar uw tafel. Verhoog uw momenten – kies Lantides.

Verwen uzelf met de essentie van Nemea. Probeer Lantides wijnen vandaag.

https://www.desmakenvangriekenland.nl/merk/lantides