Toont alle 58 resultaten

Melissa Spongebob pasta, 500 gr

Uitverkocht

1.99 (incl. BTW)

Melissa auto pasta, 500 gr

Uitverkocht

1.99 (incl. BTW)

Vlacha traganas zuur, 500 gr

Uitverkocht

3.00 (incl. BTW)

Melissa linguine, 500 gr

Op voorraad

1.80 (incl. BTW)

Melissa penne rige, 500 gr

Op voorraad

1.70 (incl. BTW)

Vlacha lazanaki, 500 gr

Op voorraad

3.00 (incl. BTW)

Vlacha traganas zoet, 500 gr

Uitverkocht

3.00 (incl. BTW)

Andritsena papardeles, 500 gr

Uitverkocht

3.60 (incl. BTW)

Melissa couscous, 500 gr

Op voorraad

1.90 (incl. BTW)

Melissa farfalle, 500 gr

Op voorraad

1.70 (incl. BTW)

Vlacha grote hilopites, 500 gr

Uitverkocht

3.00 (incl. BTW)

Vlacha hilopitaki, 500 gr

Uitverkocht

3.00 (incl. BTW)

Melissa bio penne, 500 gr

Uitverkocht

2.15 (incl. BTW)

Pasta in Griekenland

Vele Griekse gerechten worden gemaakt met een soort pasta, denk bijvoorbeeld aan Juvetsi, pastitio, macaronada. In Griekenland kennen we vele soorten pasta en een aantal hiervan zijn typerend voor specifieke gerechten. Pasta is onmisbaar in de Griekse keuken en daarom bieden wij wel 40 soorten Griekse pasta’s aan!

Melissa pasta

Melissa is de grootste producent van pasta uit Griekenland. Het bedrijf maakt pasta uitsluitend van Griekse tarwe die gedroogd wordt op het land. 100% Griekse pasta dus! De pasta wordt in een fabriek gemaakt die alle regels zo goed naleeft dat de pasta een houdbaarheidsdatum van maar liefst vijf jaar krijgt, dit is uitzonderlijk. Je kan de pasta’s in verschillende soorten vinden, naast de reguliere variant bieden wij ook een volkoren, biologische en glutenvrije variant. Zo is er voor iedereen een pasta om zijn of haar Griekse maaltijd mee te maken.

Andritsena pasta

Andritsena is een prachtig bedrijf dat ambachtelijke pasta’s maakt, die wij met groot plezier aanbieden. Het bedrijf maakt in samenwerking met boeren uit de omgeving pasta van verse producten zonder enige toevoeging van conserveringsmiddelen of chemicaliën. Ze combineren een moderne faciliteit met de traditionele wijze van pasta maken. Hieruit ontstaat een prachtig product dat je echt terugbrengt naar Griekenland. Probeer de traditionele hilopites of traganas is, je zult versteld staan van de smaak! Omdat het een ambachtelijke pasta is heeft deze maar een korte kooktijd, let daarop bij het bereiden van deze pasta’s.