Rodoula spanakopita, 650 gr

9.35 (incl. BTW)

30 op voorraad

Het luchtige deeg van de patsavouropita uit Epirus met extra lagen gevuld met verse spinazie, kruiden uit de Griekse natuur en feta uit Epirus. Het filodeeg is op een speciale manier gevouwen waardoor het nog knapperiger wordt.

30 op voorraad

  • Klanten geven ons een 4,9/5,0
  • Gegarandeerd de beste kwaliteit
  • Voor 08:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €150 in Nederland

Veilig en vertrouwd betalen met:iDEAL

Eigenschappen

Merk

Rodoula

Omschrijving

Het luchtige deeg van de patsavouropita uit Epirus met extra lagen gevuld met verse spinazie, kruiden uit de Griekse natuur en feta uit Epirus. Het filodeeg is op een speciale manier gevouwen waardoor het nog knapperiger wordt.

Rodoula staat bekend als de beste (banket)bakker van Griekenland. Door zorgvuldig uitgekozen ingrediënten en traditionele recepten kunnen ze hun kwaliteit en superieure smaak garanderen.

 

Vaak samen gekocht

Voedingswaarden

Soort Per 100 gram
Energie 1163 kJ (279 kcal)
Vet 17 gram
Waarvan verzadigd 7 gram
Koolhydraten 23 gram
Waarvan suiker 2 gram
Eiwitten 6 gram
Zout 0,9 gram

Ingrediënten

Ingrediënten: Tarwebloem, 18% spinazie, water, witte kaas (koemelk), Mizithra-kaas (wei (melk), plantaardige vetstof palmolie) en plantaardige oliën (katoenzaadolie, zonnebloemolie, maïsolie , koolzaadolie) in verschillende verhoudingen, prei, ui, groenten, 2% extra vierge olijfolie, 2% fetakaas (schapen- en geitenmelk), peterselie, dille, suiker, zout, boter (gepasteuriseerde melkroom), zwarte peper. Bevat tarwe, melk. Kan sporen bevatten van sesam, ei, soja, lupine, mosterd.

Herkomst

Griekenland