€18.70 Incl. BTW
Op voorraad
Na vele vragen hebben we de mousserende wijnen van Tselepos aan ons assortiment toegevoegd. De familie Tselepos maakt een prachtige mousserende rosé van de agiorgitiko druif. Zeker de moeite waard om te proberen! Een mousserende wijn met een bleke zalmroze kleur met bronzen accenten, aroma’s van kersen en zwart fruit, terwijl de rijping op de wijnmoer de hele proefervaring complementeert. Gemaakt met de Méthode traditionnelle.
Salade met garnalen, pasta met zeevruchten zoals kreeft, strapatsada (Grieks roerei).
Yiannis Tselepos, die zijn rijke ervaring uit Frankrijk meedraagt, heeft met succes getracht een mousserende wijn van Moschofilero volgens de traditionele methode te vinifiëren, waarmee hij de weg heeft geëffend voor de productie van andere mousserende wijnen van inheemse rassen. De traditionele methode onderscheidt zich van andere methoden voor het maken van mousserende wijn, omdat het wijnen oplevert met geïntegreerde bubbels van betere kwaliteit, een complexer karakter en meer rijpingspotentieel. Het domein, met een lange traditie in de productie van mousserende wijn, biedt een reeks etiketten met verschillende rijpingsperiodes “op de wijnmoer” in de fles, met als doel de onderscheidende kenmerken van de inheemse variëteiten in de uiteindelijke mousserende wijn te behouden en te bevorderen.
12%
Soort | Per 100 gram |
---|---|
Energie | kJ ( kcal) |
Vet | gram |
Waarvan verzadigd | gram |
Koolhydraten | gram |
Waarvan suiker | gram |
Voedingsvezel | gram |
Eiwitten | gram |
Zout | gram |
Tselepos 14th klm. Tripoli – Kastri Rd GR 220 12, Rizes, Arcadia, Greece 2710 544440 – 50
Populaire merken
Over De Smaken van Griekenland
Klantenservice
Wij leveren in
Je hebt een product in je winkelmandje dat gekoeld getransporteerd moet worden.
Wij raden je aan om een koelbox bij je bestelling te voegen, zodat de producten in een betere conditie bij u aan komen.