€6.25 Incl. BTW
Op voorraad
Een grote bougatsa met vanille crème voor de hele familie.
Laat de bougatsa ongeveer een kwartier licht ontdooien. Voorverwarm de hete lucht oven op 185 graden. Laat de bougatsa 30 minuten bakken, ze hebben dan een mooie bruine kleur gekregen. Steek een vork onder 1 van de hoeken van de bougatsa en til het omhoog, als de bougatsa als een plank omhoogkomt is dat een goeie test om te zien of hij goed gebakken is. Is dit niet het geval, dan nog 10 minuten door bakken. Na het bakken de bougatsa’s 10 minuten laten staan. Worden ze niet minder lekker van!
Bestrooi eventueel met poedersuiker en / of kaneel.
Soort | Per 100 gram |
---|---|
Energie | kJ ( kcal) |
Vet | gram |
Waarvan verzadigd | gram |
Koolhydraten | gram |
Waarvan suiker | gram |
Voedingsvezel | gram |
Eiwitten | gram |
Zout | gram |
ARABATZIS GR 570 22 1ST ROAD INDUSTRIAL ZONE OF THESSALONIKI Τ: +30 2310 723440, F: +30 2310 795351 E: info@elzymi.gr
Populaire merken
Over De Smaken van Griekenland
Klantenservice
Wij leveren in
Je hebt een product in je winkelmandje dat gekoeld getransporteerd moet worden.
Wij raden je aan om een koelbox bij je bestelling te voegen, zodat de producten in een betere conditie bij u aan komen.