Ouzo cake, cake met ouzo en pistachenootjes

Aan de slag!

 

Benodigdheden:
  • 250 gr. boter op kamertemperatuur
  • 250 gr. kristal suiker
  • 250 gr. zelfrijzend bakmeel
  • 4 eieren
  • 50 gr. pistachenootjes
  • 1 theelepel anijszaadjes
  • 1 borrelglas Ouzo
  • eventueel poedersuiker

 

Bereiding:
  1. Oven voorverwarmen op 170 graden.
  2. De boter en de suiker mengen met de mixer in een beslagkom.
  3. Eén voor één de eieren er doorheen roeren.
  4. Vervolgens de bloem in meerdere delen toevoegen.
  5. Als het beslag klaar is voeg je de anijszaadjes, pistachenootjes en de Ouzo toe.
  6. Beslag in een ingevette cakevorm gieten.
  7. 60 minuten bakken.
  8. Als je er van houdt nadien bestrooien met poedersuiker.

 

Scroll naar beneden voor de producten die u nodig heeft voor dit recept.

Mail mij wanneer op voorraad Wij sturen een e-mail wanneer dit product op voorraad is. Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

E-mailadres:

Koelbox

Je hebt een product in je winkelmandje dat gekoeld getransporteerd moet worden. 

Wij raden je aan om een koelbox bij je bestelling te voegen, zodat de producten in een betere conditie bij u aan komen.

Koelbox

€3,75 Incl. BTW.