Fetasaus, saus van fetakaas

Aan de slag!

 

Benodigdheden:
  • 200 gr. Feta
  • 200 ml. slagroom of koksroom
  • 200 ml. volle melk
  • 50 gr. roomboter
  • 1 eetlepel allesbinder

 

Bereiding:
  1. Kruimel de feta. Smelt de boter in een steelpan zonder te verkleuren en voeg de gekruimelde feta toe. Roer met een garde tot een gladde saus is ontstaan onder een matig vuur. Voeg de slagroom en de melk toe en al roerend aan de kook brengen. Met een beetje allesbinder ligt binden, kook nog 1 minuut door.
  2. Deze saus kunt u gebruiken bij, gegrilde kip, gebakken varkenshaas of lam, of bifteki’s serveren.

 

Scroll naar beneden voor de producten die u nodig heeft voor dit recept.

Benodigde ingrediënten:

Mail mij wanneer op voorraad Wij sturen een e-mail wanneer dit product op voorraad is. Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

E-mailadres:

Koelbox

Je hebt een product in je winkelmandje dat gekoeld getransporteerd moet worden. 

Wij raden je aan om een koelbox bij je bestelling te voegen, zodat de producten in een betere conditie bij u aan komen.

Koelbox

€3,00 Incl. BTW.