Fetapasta met cherrytomaatjes

Aan de slag!

Benodigdheden voor 4 personen:
  • 1 zak pasta van Melissa
  • 400 gr cherrytomaatjes
  • 200 gram feta Vassilitsa
  • peper en zout
  • oregano
  • eventueel basilicum
  • olijfolie
Bereiding (filmpje):
  1. Pak een grote ovenschaal en leg hierin alle cherrytomaatjes met in het midden het blok feta.
  2. Bestrooi met zout, peper en oregano. Voeg daarna een flinke scheut olijfolie toe.
  3. Zet de hete lucht oven op 185 graden en laat de ovenschaal er voor ongeveer 30 minuten in staan totdat de feta en de tomaatjes mooi gekleurd zijn.
  4. Kook de pasta in kokend water voor ongeveer 10-13 minuten.
  5. Haal de ovenschaal uit de oven en meng de feta met de tomaatjes, hierna kun je ook de pasta toevoegen. Ook dit moet je even goed mengen.
  6. Serveer met wat basilicum en een lekker glas wijn!

Benodigde ingrediënten

Thalassa oregano, 50 gr

Op voorraad

3.50 (incl. BTW)

Kalas zeezout, 400 gr

Op voorraad

1.20 (incl. BTW)

Arkadia feta PDO, 200 gr

Op voorraad

4.10 (incl. BTW)

Thalassa basilicum, 50 gr

Op voorraad

4.05 (incl. BTW)

Melissa penne rige, 500 gr

Op voorraad

1.70 (incl. BTW)

Lantides Nemea rood, 750 ml

Op voorraad

11.75 (incl. BTW)
Vol | 2021 | Nemea | Agiorgitiko