Taygetos royal jelly Fotopoulos, 10 gr

16.75 (incl. BTW)

Op voorraad

  • Klanten geven ons een 4,9/5,0
  • Gegarandeerd de beste kwaliteit
  • Voor 08:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €150 in Nederland

Veilig en vertrouwd betalen met:iDEAL

Eigenschappen

Omschrijving

Royal Jelly is een romige substantie die wordt afgescheiden door de hypofarynxklieren van werkbijen. Het is bedoeld om alle onvoltooide stadia van de bij te voeden, daarom wordt het “bijenmelk” genoemd. De naam “koninklijke honing” komt van het feit dat de larven die voorbestemd zijn om koningin te worden, evenals de volwassen koninginnen, uitsluitend met een grote hoeveelheid van dit voedsel worden gevoed. in deze koninklijke honing zit de beslissende factor die de bij transformeert van werkster in koningin. Een zeer exclusieve honing.

Fysieke eigenschappen

De kleur van de koninklijke is van groot belang omdat het een indicator is van de versheid en geschiktheid. Het verse vruchtvlees heeft een heldere witachtige kleur. De textuur is gelatineachtig dik, maar verandert na verloop van tijd in vaste stof. Het wordt gekenmerkt door een licht sterk aroma en een zure smaak vanwege de zeer lage pH (3,5 – 4,5).

Effecten op het menselijk lichaam

Royal Jelly helpt bij de behandeling van reumatische artritis vanwege het hoge gehalte aan 10-hydroxydeceenzuur en pantotheenzuur. Het helpt het ouder wordende en lijdende lichaam. Verbetert de eetlust aanzienlijk. Positieve resultaten verschijnen meestal 20 dagen na het begin van de behandeling. Verhoog en stabiliseer rode bloedcellen bij kinderen met bloedarmoede. De capaciteit van het organisme en zijn weerstand tegen ziekten worden aanzienlijk verbeterd. Het wordt gebruikt bij de behandeling van chronisch nierfalen. Royal Jelly is een heilzaam genezend middel gebleken om littekens te beschermen tegen bloedingen.

Voedingswaarden

Soort Per 100 gram
Energie 1367 kJ (322 kcal)
Vet 3,1 gram
Waarvan verzadigd 0,5 gram
Koolhydraten 15 gram
Waarvan suiker 14 gram
Eiwitten 11 gram
Zout 0,1 gram

Ingrediënten
BP het is een rijke bron van vitaminen, mineralen en aminozuren. De gemiddelde chemische samenstelling is: luchtvochtigheid 65%, eiwitten 14%, koolhydraten 12%, lipiden 5% en anorganische elementen 1%. Het resterende percentage bestaat uit verschillende verbindingen zoals 10-hydroxydeceenzuur, γ-globuline, nucleïnezuren zoals DNA en RNA, B-vitamines, vitamine C, pantotheenzuur, biopterine, neopterine, acetylcholine, genetische hormonen (oestradiol, testosteron, progesteron) en anderen.
Herkomst
Griekenland