Arabatzis bougatsa bladerdeeg, per 2 stuks van 135 gr

2.10 (incl. BTW)

Op voorraad

  • Klanten geven ons een 4,9/5,0
  • Gegarandeerd de beste kwaliteit
  • Voor 08:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €150 in Nederland

Veilig en vertrouwd betalen met:iDEAL

Eigenschappen

Omschrijving

Twee bougatsa’s met vanille crème van bladerdeeg.

Laat de bougatsa ongeveer een kwartier licht ontdooien. Voorverwarm de hete lucht oven op 185 graden. Laat de bougatsa 30 minuten bakken, ze hebben dan een mooie bruine kleur gekregen. Steek een vork onder 1 van de hoeken van de bougatsa en til het omhoog, als de bougatsa als een plank omhoogkomt is dat een goeie test om te zien of hij goed gebakken is. Is dit niet het geval, dan nog 10 minuten door bakken. Na het bakken de bougatsa’s 10 minuten laten staan. Worden ze niet minder lekker van!

Bestrooi eventueel met poedersuiker en / of kaneel.

Voedingswaarden

Soort Per 100 gram
Energie 1298 kJ (310 kcal)
Vet 14,6 gram
Waarvan verzadigd 6,7 gram
Koolhydraten 38,1 gram
Waarvan suiker 14,7 gram
Voedingsvezel 2,1 gram
Eiwitten 5,5 gram
Zout 0,78 gram

Ingrediënten
Ingrediënten: Deeg 63%: TARWEmeel, plantaardige margarine [gedeeltelijk geharde plantaardige vetten en oliën (palmolie, katoenzaadolie en zonnebloemolie in wisselende verhoudingen), water, emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren en polyglyceriden van vetzuren, tafel zout, zuurteregelaars: citroenzuur en melkzuur, conserveermiddel: kaliumsorbaat, aroma, kleurstof: β-caroteen), water, keukenzout, suiker. 37% vulling. Water, banketbakkersroom (21%) (suiker, gemodificeerd aardappelzetmeel, magere MELKpoeder, weiMELKpoeder, plantaardig vetpoeder (palmolie), verdikkingsmiddel: natriumalginaat, conserveermiddel: calciumsorbaat, kleurstof: β-caroteen, aroma: vanilline), suiker, ongeharde plantaardige vetten en oliën (palmolie, katoenzaadolie en zonnebloemolie in wisselende verhoudingen), volkoren griesmeel, aroma: vanilline. 9647.HEIC G_9648.HEIC Het product bevat ingrediënten van tarwe (gluten), melk (lactose) en mogelijk sporen van ei, soja en sesam
Herkomst
Griekenland