Je account is geactiveerd! Je bent ingelogd en kunt nu de site volledig gebruiken.
Je account is geactiveerd! Je bent ingelogd en kunt nu de site volledig gebruiken.
Bougatsa Thessalonikis met gehakt, per 2 stuks van 230 gr
€6.95 (incl. BTW)
1790 op voorraad
Overheerlijke bougatsa gevuld met fijn gekruid gehakt.
1790 op voorraad
- Klanten geven ons een 4,9/5,0
- Gegarandeerd de beste kwaliteit
- Voor 08:00 besteld, morgen in huis!
- Gratis verzending vanaf €150 in Nederland
Veilig en vertrouwd betalen met:
Eigenschappen
Omschrijving
Overheerlijke bougatsa gevuld met fijn gekruid gehakt.
Bereiding:
Laat de bougatsa ongeveer een kwartier licht ontdooien. Voorverwarm de hete lucht oven op 185 graden. Laat de bougatsa 30 minuten bakken, ze hebben dan een mooie bruine kleur gekregen. Steek een vork onder 1 van de hoeken van de bougatsa en til het omhoog, als de bougatsa als een plank omhoogkomt is dat een goeie test om te zien of hij goed gebakken is. Is dit niet het geval, dan nog 10 minuten door bakken. Na het bakken de bougatsa’s 10 minuten laten staan. Worden ze niet minder lekker van!
Vaak samen gekocht
Voedingswaarden
Soort | Per 100 gram |
---|---|
Energie | 1337 kJ (321 kcal) |
Vet | 20 gram |
Waarvan verzadigd | 6,3 gram |
Koolhydraten | 25,1 gram |
Waarvan suiker | 0,9 gram |
Voedingsvezel | 0,5 gram |
Eiwitten | 9,9 gram |
Zout | 1,3 gram |
Ingrediënten
Ingrediënten: 38% gehaktvulling 144% rund- en varkensgehakt, ui, water, sojaolie, peterselie, soja-eiwit, keukenzout. Gemodificeerd maïszetmeel, peper], tarwebloem (gluten), water, plantaardige vetten (olijfolie, palmpitolie, sojaolie). kleurstof: b-carolene), zonnebloemolie, plantaardige margarine (plantaardige oliën en vetten (palmolie, palmstearine, sojaolie), water, keukenzout, emulgatoren (mono- en diglyceriden van vetzuren en polyglyceriden van vetzuren), zuurteregelaar: citroenzuur, conserveermiddel: kaliumsorbaat, kleurstof: b-caroteen, smaakversterker, maïszetmeel, keukenzout. Emulgator: natriumstearyl-2-galactylaat.
Het product kan sporen bevatten van melk, ei, noten in de schaal, mosterd, gist en sesam.
Herkomst
Griekenland