Serraiki handgemaakt filodeeg, 420 gr

4.50 (incl. BTW)

Op voorraad

  • Klanten geven ons een 4,9/5,0
  • Gegarandeerd de beste kwaliteit
  • Voor 08:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf €150 in Nederland

Veilig en vertrouwd betalen met:iDEAL

Omschrijving

Al sinds 1979 maakt Serraiki Zimi filodeeg op de meest ambachtelijke manier, met de puurste grondstoffen. Filodeeg voor het maken van hartige taarten zoals tyropita of spanakopita.

Het filodeeg wordt op de meest traditionele manier gemaakt, zoals onze grootmoeders ze vroeger maakten met de staaf (vergi) in de traditionele sofra. Het innovatieve aan dit product is dat het vocht uit de bladeren wordt gehaald (op de meest natuurlijke manier), zodat ze ‘levend’ en knapperig blijven na het bakken. De diameter is 42-48 cm. 9 vellen.

Serraiki Zimi werd opgericht in 1979 en is verbonden met handgemaakte producten van hoge kwaliteit. Met het oog op het behoud van de Griekse traditie en met respect voor het mediterrane dieet. Maak kennis met: Handgemaakte bladerdeeg specialiteiten. (fyllo gerold met een staaf). Dit soort fyllo wordt traditioneel gerold met een staaf zoals onze grootmoeders het maakten op de traditionele plank (sofra). Omdat Serraiki Zimi een gezonde levensstijl wil volgen, produceren ze handgemaakte biologische filodeeg, volkoren, meergranen en gluten-arme producten.

Serraiki Zimi rolt voor u de meest authentieke, zelfgemaakte, knapperige en traditionele Griekse fyllo die u ooit hebt geprobeerd. Het is speciaal gemaakt voor diegenen die weten hoe ze het echte zelfgemaakte handgemaakte filodeeg moeten onderscheiden. Het bedrijf produceert private label producten in opdracht van verschillende klanten in Griekenland en daarbuiten. Wij importeren deze ambachtelijke producten met veel trots.

Voedingswaarden
Geen gegevens bekend
Ingrediënten
INGREDIENTEN: Tarwebloem, gefilterd water, extra vierge Griekse olijfolie, zout, kurkuma.
Herkomst
Griekenland