Saganaki met honing, sesam en filodeeg

Aan de slag!

 

Benodigdheden voor 1-2 personen:
  • Saganaki van naxos
  • Familie Kotsiris olijfolie
  • 2 vellen Kanakis filodeeg
  • Honing
  • Sesamzaadjes

 

Bereiding (filmpje):
  1. Vouw de saganki in het filodeeg, smeer olijfolie op de rand van het filodeeg als u het filodeeg vouwt.
  2. Vul een pan met een laagje olie en zet het op een midden-hoog vuur.
  3. Laat de saganaki mooi verkleuren en draai het daarna om totdat beide kanten goudbruin zijn.
  4. sprenkel wat honing en sesamzaadjes over de saganaki en geniet!

 

Scroll naar beneden voor de producten die u nodig heeft voor dit recept.

Mail mij wanneer op voorraad Wij sturen een e-mail wanneer dit product op voorraad is. Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

E-mailadres:

Koelbox

Je hebt een product in je winkelmandje dat gekoeld getransporteerd moet worden. 

Wij raden je aan om een koelbox bij je bestelling te voegen, zodat de producten in een betere conditie bij u aan komen.

Koelbox

€3,00 Incl. BTW.