Loukoumades, Griekse oliebollen

Aan de slag!

 

Benodigdheden:

  • Loukoumades Jotis
  • 300 ml lauw water 
  • 2 /3 eetlepels honing
  • 1 eetlepel kaneel

Bereiding (filmpje):

  1. Meng alle ingrediënten in 1 bak en voeg het lauwe water toe. Meng tot er een gladde substansie is ontstaan.
  2. Dek de bak af en laat het zo'n 45 minuten op een warme plek staan.
  3. Verhit een pan met een laagje zonnebloemolie op hoog vuur.
  4. Na 45 minuten kan je van het deeg bolletjes maken en frituren, frituur de loukoumades totdat ze mooi goudbruin zijn.
  5. Serveer met honing en kaneel, heerlijk!

 

Scroll naar beneden voor de producten die u nodig heeft voor dit recept.

Sorteer op
Sorteer op
© 2013 - 2021 De Smaken van Griekenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.