Fetasaus

Bestel onderaan de pagina de producten die u nodig heeft voor het maken van de fetasaus. LET OP, niet elk product dat nodig is voor het maken van de fetasaus zit in ons assortiment.

Benodigdheden:

  • 200 gr. Feta
  • 200 ml. slagroom of koksroom
  • 200 ml. volle melk
  • 50 gr. roomboter
  • 1 eetlepel allesbinder

 

Kruimel de feta. Smelt de boter in een steelpan zonder te verkleuren en voeg de gekruimelde feta toe. Roer met een garde tot een gladde saus is ontstaan onder een matig vuur. 
Voeg de slagroom en de melk toe en al roerend aan de kook brengen.
Met een beetje allesbinder ligt binden, kook nog 1 minuut door.

Deze saus kunt u gebruiken bij, gegrilde kip, gebakken varkenshaas of lam, of biftekis serveren.

© 2013 - 2021 De Smaken van Griekenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.