Saganaki in filodeeg

Bestel onderaan de pagina de producten die u nodig heeft voor het maken van de Saganaki in filodeeg.

Bekijk het kookfilmpje op onze facebook en instagram!

Benodigdheden:

  • Saganaki van Kefalotyri
  • Familie Kotsiris olijfolie
  • 2 vellen Kanakis filodeeg
  • Honing
  • Sesamzaadjes

Bereiding:

  1. Vouw de saganki in het filodeeg, smeer olijfolie op de rand van het filodeeg als u het filodeeg vouwt.
  2. Vul een pan met een laagje olie en zet het op een midden-hoog vuur.
  3. Laat de saganaki mooi verkleuren en draai het daarna om totdat beide kanten goudbruin zijn.
  4. sprenkel wat honing en sesamzaadjes over de saganaki en geniet!
Sorteer op
Sorteer op
© 2013 - 2021 De Smaken van Griekenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.