Griekse kazen divers

De meeste bekende soorten harde kazen zijn Kefalotyri, Graviera, Kefalograviera, Ladotyri.........

 

Sorteer op
  • Kefalotyri Vassilitsa 625 gr.
    Kefalotyri Vassilitsa 625 gr.

    Harde kaas van schapenmelk 100 %, minimaal 8 maanden gerijpt. Lekker bij de pasta en onmisbaar in de bechamel voor de Mousaka en Pastitio. De smaak komt in de buurt van Pecorino.

    € 8,50
  • Graviera Vassilitsa 625 gr.
    Graviera Vassilitsa 625 gr.

    Harde kaas van schapen- en geitenmelk, 70-30 %. Minimaal 8 maanden gerijpt. Een licht zoetje op het eind lijkt op Gruyere.

    € 8,50
  • Kefalografiera Vassilitsa 625 gr.
    Kefalografiera Vassilitsa 625 gr.

    Harde kaas van schapen- en geitenmelk, 70-30 %. Minimaal 8 maanden gerijpt.

    € 8,50
  • Grafiera Kreta Stiakakis +/- 400 gr
    Grafiera Kreta Stiakakis +/- 400 gr

    Grafiera mild van 90 % schapenmelk en 10 % geitenmelk. 10 maanden gerijpt. Ongeveer 350 gr.

    € 6,95
  • Kefalotiri Kreta Stiakakis +/- 350 gr
    Kefalotiri Kreta Stiakakis +/- 350 gr

    Kefalotiri. 70 % schapenmelk en 30 % geitenmelk. Licht pikant en vol van smaak. 12 maanden gerijpt. Ongeveer 350 gr.

    € 6,25
  • Kefalotiri uit Epiros 300 gr.
    Kefalotiri uit Epiros 300 gr.

    Kefalotiri van de bekenste kaasmaker van Griekenland. Schapen- en geitenmelk. Minimaal 6 maanden rijping.

    € 4,99
  • Kefalografiera uit Epiros 300 gr.
    Kefalografiera uit Epiros 300 gr.

    Kefalografiera van de bekenste kaasmaker van Griekenland, Dodoni. 250 gr. Schapen- en geitenmelk. Minimaal 8 maanden gerijpt.

    € 4,99
  • Grafiera uit Epiros +/- 300 gr
  • Ladotyri Mytilinis 250 gr.
    Ladotyri Mytilinis 250 gr.

    Een speciale kaas uit Mytilini is een PDO kaas. Deze kaas wordt al duizend jaar op het eiland Lesbos gemaakt. Van schapenmelk. Heeft een pikante smaak en veel aroma's. Tijdens het rijpings proces wordt de kaas ingesmeerd met…

    € 6,50
  • Isolatiedoos
    Isolatiedoos

    Om de gekoelde en diepgevroren producten in een betere conditie bij u thuis te krijgen hebben wij een viertal piepschuim dozen ingekocht. Afhankelijk van de grote van uw bestelling pakken wij de juiste box. Indien nodig sluiten we…

    € 3,00
  • Kaseri +/- 500 gr.
    Kaseri +/- 500 gr.

    Kaseri. Een van de bekende half harde kazen uit Noord-Griekenland. Zeer geschikt om tosti van te maken.

    € 7,75
  • Metsovone gerookt 250 gr.
    Metsovone gerookt 250 gr.

    De overbekende Metsovone gerookt op eiken hout.

    Met nog een verfijnde smaak.

    € 6,50
Sorteer op

Aanbieding

© 2013 - 2020 De Smaken van Griekenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel