Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Griekse harde kazen

De meeste bekende soorten harde kazen zijn Kefalotyri, Graviera, Kefalograviera, Ladotyri.........

 

  • Kefalotyri Vassilitsa 500 gr.
    Kefalotyri Vassilitsa 500 gr.

    Harde kaas van schapenmelk 100 %, minimaal 8 maanden gerijpt. Lekker bij de pasta en onmisbaar in de bechamel voor de Mousaka en Pastitio. De smaak komt in de buurt van Pecorino.

    € 7,25
  • Graviera Vassilitsa 500 gr.
    Graviera Vassilitsa 500 gr.

    Harde kaas van schapen- en geitenmelk, 70-30 %. Minimaal 8 maanden gerijpt. Een licht zoetje op het eind lijkt op Gruyere.

    € 7,25
  • Kefalografiera Vassilitsa 500 gr.
    Kefalografiera Vassilitsa 500 gr.

    Harde kaas van schapen- en geitenmelk, 70-30 %. Minimaal 8 maanden gerijpt.

    € 7,25
  • Grafiera Kreta Stiakakis 350 gr.
    Grafiera Kreta Stiakakis 350 gr.

    Grafiera mild van 90 % schapenmelk en 10 % geitenmelk. 10 maanden gerijpt. Ongeveer 350 gr.

    € 6,25
  • Kefalotiri Kreta Stiakakis 350 gr.
    Kefalotiri Kreta Stiakakis 350 gr.

    Kefalotiri. 70 % schapenmelk en 30 % geitenmelk. Licht pikant en vol van smaak. 12 maanden gerijpt. Ongeveer 350 gr.

    € 6,25
  • Kefalotiri Dodoni 250 gr.
    Kefalotiri Dodoni 250 gr.

    Kefalotiri van de bekenste kaasmaker van Griekenland. Schapen- en geitenmelk. Minimaal 6 maanden rijping.

    € 3,75
  • Kefalografiera Dodoni 250 gr.
    Kefalografiera Dodoni 250 gr.

    Kefalografiera van de bekenste kaasmaker van Griekenland, Dodoni. 250 gr. Schapen- en geitenmelk. Minimaal 8 maanden gerijpt.

    € 3,75

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden