Winkelwagen
Griekse harde kazen
De meeste bekende soorten harde kazen zijn Kefalotyri, Graviera, Kefalograviera, Ladotyri.........
- Kefalotyri Vassilitsa 500 gr.
Harde kaas van schapenmelk 100 %, minimaal 8 maanden gerijpt. Lekker bij de pasta en onmisbaar in de bechamel voor de Mousaka en Pastitio. De smaak komt in de buurt van Pecorino.
€ 7,25 - Graviera Vassilitsa 500 gr.
Harde kaas van schapen- en geitenmelk, 70-30 %. Minimaal 8 maanden gerijpt. Een licht zoetje op het eind lijkt op Gruyere.
€ 7,25 - Kefalografiera Vassilitsa 500 gr.
Harde kaas van schapen- en geitenmelk, 70-30 %. Minimaal 8 maanden gerijpt.
€ 7,25 - Grafiera Kreta Stiakakis 350 gr.
Grafiera mild van 90 % schapenmelk en 10 % geitenmelk. 10 maanden gerijpt. Ongeveer 350 gr.
€ 6,25 - Kefalotiri Kreta Stiakakis 350 gr.
Kefalotiri. 70 % schapenmelk en 30 % geitenmelk. Licht pikant en vol van smaak. 12 maanden gerijpt. Ongeveer 350 gr.
€ 6,25 - Kefalotiri Dodoni 250 gr.
Kefalotiri van de bekenste kaasmaker van Griekenland. Schapen- en geitenmelk. Minimaal 6 maanden rijping.
€ 3,75 - Kefalografiera Dodoni 250 gr.
Kefalografiera van de bekenste kaasmaker van Griekenland, Dodoni. 250 gr. Schapen- en geitenmelk. Minimaal 8 maanden gerijpt.
€ 3,75