Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Griekse kazen Naxos

Midden in de Egeische zee bij de eilanden groep Dodekanissos ligt het eiland Naxos. De 500 boeren die aangesloten zijn bij de coorperatie leveren hun koeien, schapen en geitenmelk dagelijks aan de kaasmakerij.

Het bijzondere microklimaat, de schone zeelucht en de gevarieerde vegetatie waar de dieren grazen zorgt dat een paar van de beste Griekse kazen hier gemaakt worden. Met trots bieden wij u deze kazen aan.

 

  • Graviera Naxos 500 gr.
    Graviera Naxos 500 gr.

    Griekse harde kaas van het eiland Naxos van 80% koemelk en 20% schapen/geitenmelk, met een vetgehalte 40%.

    90 dagen gerijpt.

    Deze Graviera wordt gezien als de beste van Griekenland.

    € 7,50
  • Graviera Naxos 250 gram
    Graviera Naxos 250 gram

    Griekse harde kaas van het eiland Naxos van 80% koemelk en 20% schapen/geitenmelk, met een vetgehalte 40%.90 dagen gerijpt.

    Deze Graviera wordt gezien als de beste van Griekenland.

    € 3,95
  • Kefalotiri Naxos 500 gram
    Kefalotiri Naxos 500 gram

    Harde Griekse kaas gemaakt van 100% schapen melk met vetgehalte van 40%.

    120 dagen gerijpt.

    Een bijzonder lekkere Kefalotiri.

  • Graviera Naxos rond 1,2 kilo
    Graviera Naxos rond 1,2 kilo

    Kleine ronde graviera.

  • Gidino Naxos 500 gr.
    Gidino Naxos 500 gr.

    Harde kaas uit Naxos van 100 % geitenmelk 10maanden gerijpt. Rijp van smaak.

  • Graviera Naxos gerookt 500 gr.
    Graviera Naxos gerookt 500 gr.

    De overbekende Graviera Naxos maar nu gerookt op eiken hout.

    Met nog een verfijnde smaak.

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden