Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Kotopoulo kokinisto

1 hele kip in stukjes

1 pakje pomodoro gezeefde tomaten

2 eetlepel tomaten puree

1 gesnipperde ui

700 ml water

Olijfolie

Zout en peper

Snufje kaneel en kruidnagel en / of snufje bachari

Klein beetje vers geraspte nootmuskaat

Zout en pepper de kip en bak ze in olijfolie rondom bruin..

In een braadpan verhit je olijfolie en fruit de ui, doe de tomaten puree erbij en bak het 1 minuut mee. Voeg de pomodoro en eventueel een aantal geraspte rijpe tomaten ( zonder vel ) samen met 700 ml water toe. Voeg alle specerijen toe en breng de saus aan de kook. Voeg de kip toe en stoof het ongeveer 1 uur aag vuur, tot het gaar is en een beetje uit elkaar valt.

Tijdens het kookproces regelmatig roeren.

Server bij dit gerecht pasta, rijst of in de winter aardappelpuree. Een Kerastis Agiogirtiko rode wijn past uitstekend bij dit gerecht.

Dit gerecht kunt u maken met rundvlees of lamsvlees.

Aanbieding

Mythos 6 packs, 330ml € 6,50 € 6,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden