Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Kokinisto 4 personen

1kg runderlappen in groffe stukjes

1 pakje pomodoro gezeefde tomaten

1 eetlepel tomaten puree

1 gesnipperde ui

700 ml water

Olijfolie

Zout en peper

Snufje kaneel en kruidnagel en / of snufje bachari

Klein beetje vers geraspte nootmuskaat

Breng een pan met ruim water aan de kook, voeg de stukken vlees toe en breng ze aan de kook. Giet het vlees af, en dep het een beetje droog.

Verhit een beetje olijfolie in de pan, en bak het vlees rondom een beetje bruin. Zout en peper toevoegen.

In een braadpan verhit je olijfolie en fruit de ui, doe de tomaten puree erbij en bak het 1 minuut mee. Voeg de pomodoro samen met 700 ml water toe. Voeg alle specerijen toe en breng de saus aan de kook. Voeg het rundvlees toe en stoof het ongeveer 1.5 tot 2 uur op laag vuur, tot het gaar is en een beetje uit elkaar valt.

Tijdens het kookproces regelmatig roeren.

Server bij dit gerecht pasta, rijst of in de winter aardappelpuree. Een Kerastis Agiogirtiko rode wijn past uitstekend bij dit gerecht.

Dit gerecht kunt u maken met kip of lamsvlees.

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden