Taramosalata, een dip van viskuit

Aan de slag!

 

Benodigdheden:
  • 120 gram Tarama ( viskuit )
  • 3 sneetjes wit brood zonder korst
  • Halve geraspte rode ui
  • 325ml extra virgin olijfolie
  • Sap van 1,5 citroen
  • Peper uit de molen
  • Snufje paprika poeder

 

Bereiding:
  1. Week het brood in een beetje water, pers het water uit het brood, en doe het in een kom samen met de Tarama, het paprika poeder en de ui.
  2. Meng alles met de mixer door elkaar en voeg beetje bij beetje de olijfolie toe ( net als bij het maken van mayonaise ). Voeg op het eind het sap van de citroen toe en de peper toe.

 

Scroll naar beneden voor de producten die u nodig heeft voor dit recept.

Mail mij wanneer op voorraad Wij sturen een e-mail wanneer dit product op voorraad is. Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

[mc4wp_form id="5035"]

Koelbox

Je hebt een product in je winkelmandje dat gekoeld getransporteerd moet worden. 

Wij raden je aan om een koelbox bij je bestelling te voegen, zodat de producten in een betere conditie bij u aan komen.

Koelbox

€3,75 Incl. BTW.