Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Tzatziki

500 gr. Griekse yoghurt of volle franse kwark

1 komkommer, geraspt

2 teentjes knoflook

2 eetlepels olijfolie

Paar druppels wijnazijn

Zout

Eventueel fijn gehakte peterselie

Rasp de komkommer, bestrooien met beetje zout en laat het een tijd, ongeveer een half uur, uitlekken in een bolzeef. Af en toe aandrukken met uw hand.

Meng de rest van de ingrediënten bij de Griekse yoghurt. Voeg de uitgelekte komkommer en roer alles goed door. Afgedekt in de koelkast laten doortrekken.
De volgende dag is het nog lekkerder, tip van de chef, voeg een paar druppels ouzo toe voor het uitserveren.

Aanbieding

Mythos 6 packs, 330ml € 6,50 € 6,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden