Tzatziki, de traditionele dip van yoghurt, komkommer en knoflook

Aan de slag!

 

Benodigdheden:
  • 500 gr. Griekse yoghurt
  • 1 komkommer, geraspt
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Paar druppels wijnazijn
  • Zout
  • Eventueel fijn gehakte peterselie

 

Bereiding:
  1. Rasp de komkommer, bestrooien met een beetje zout en laat het een tijd, ongeveer een half uur, uitlekken in een bolzeef. Af en toe aandrukken met uw hand.
  2. Meng de rest van de ingrediënten bij de Griekse yoghurt. Voeg de uitgelekte komkommer en roer alles goed door. Afgedekt in de koelkast laten doortrekken. De volgende dag is het nog lekkerder.
  3. Tip van de chef, voeg een paar druppels ouzo toe voor het uitserveren.

 

Scroll naar beneden voor de producten die u nodig heeft voor dit recept.

Mail mij wanneer op voorraad Wij sturen een e-mail wanneer dit product op voorraad is. Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

[mc4wp_form id="5035"]

Koelbox

Je hebt een product in je winkelmandje dat gekoeld getransporteerd moet worden. 

Wij raden je aan om een koelbox bij je bestelling te voegen, zodat de producten in een betere conditie bij u aan komen.

Koelbox

€3,75 Incl. BTW.