Ambachtelijke pasta Andritsena
Ambachtelijke pasta gemaakt in het familiebedrijf van de gebroeders Georgakopoulos in Andritsena, niet ver van Olympia. Dit bedrijf heeft een kleinschalige productie, werkt met ingrediënten die uit de omgeving komen. De mensen brengen hun eieren, geitenmelk en tarwe naar ze toe waar pasta van wordt gemaakt. Zonder smaakstoffen en conserveringsmiddelen. U zult het verschil proeven.
- Traganas Glikos 500 gram
De Griekse variant van Cous-cous. Deze is gemaakt van geitenmelk, genoemd Glikos. Kijk bij het receptenblok voor het recept.
€ 2,75 - Traganas Xinos 500 gram
De plattelandse Griekse variant van Cous-cous. Dit is de variant van karnemelk, genoemd Xinos. Kijk bij het receptenblok voor het recept.
€ 2,75 - Hilopites Fijn 500 gram
Ambachtelijke kleingesneden pasta, te gebruiken bij de Kokkinisto of bij een variatie van Juvetsi, of bij soepen. De pasta die de Griekse boeren het liefst eten. In mijn tijd als kind kan ik mij herinneren dat om de beurt alle…
€ 2,75 - Gilopites Volkoren 500 gr.€ 3,00
- Traganas Pikant 500 gr.€ 3,00
- Vides fussili 500 gr.€ 2,75