Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Ambachtelijke pasta Andritsaina

Ambachtelijke pasta gemaakt in het familiebedrijf van de gebroeders Georgakopoulos in Andritsaina, niet ver van Olympia. Dit bedrijf heeft een kleinschalige productie, werkt met ingrediënten die uit de omgeving komen. De mensen brengen hun eieren, geitenmelk en tarwe naar ze toe waar pasta van wordt gemaakt. Zonder smaakstoffen en conserveringsmiddelen. U zult het verschil proeven.

  • Papardeles 500 gram
    Papardeles 500 gram

    Dikke lintpasta.

    € 3,00
  • Papardeles Trigomes 500 gram (drie kleuren)
    Papardeles Trigomes 500 gram (drie kleuren)

    Dikke lintpasta, drie soorten. Naast de standaard smaak, ook spinazie en tomaatsmaak.

    € 3,50
  • Lazania grof,  500 gram
    Lazania grof, 500 gram

    Dun gesneden Papardeles

    € 2,75
  • Kritharaki, ambachtelijke. 500 gram
    Kritharaki, ambachtelijke. 500 gram

    Met deze Khritharaki smaakt u Juvetsi nog authentieker.

    € 2,50
  • Hilopites 500 gram
    Hilopites 500 gram

    Ambachtelijke kleingesneden pasta, te gebruiken bij de Kokkinisto of bij een variatie van Juvetsi, of bij soepen. De pasta die de Griekse boeren het liefst eten. In mijn tijd als kind kan ik mij herinneren dat om de beurt alle…

    € 2,75
  • Gilopites grof 500 gr.
    Gilopites grof 500 gr.
    € 2,75
  • Traganas Xinos 500 gram
    Traganas Xinos 500 gram

    De plattelandse Griekse variant van Cous-cous. Dit is de variant van karnemelk, genoemd Xinos. Kijk bij het receptenblok voor het recept.

    € 2,75
  • Traganas Glikos 500 gram
    Traganas Glikos 500 gram

    De Griekse variant van Cous-cous. Deze is gemaakt van geitenmelk, genoemd Glikos. Kijk bij het receptenblok voor het recept.

    € 2,75

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden