Griekse harde kazen

Desmakenvangriekenland heeft voor u een uitgebreid assortiment van Griekse kazen samengesteld onder andere uit diverse fetasoorten Kefalotyri, grafiera, kefalografiera, manouri en meer.

Sorteer op
per pagina
  • Grafiera Kreta Stiakakis +/- 350 gr
    Grafiera Kreta Stiakakis +/- 350 gr

    Grafiera mild van 90 % schapenmelk en 10 % geitenmelk. 10 maanden gerijpt. Ongeveer 350 gr.

    € 6,95
  • Kefalotiri Kreta Stiakakis +/- 350 gr
    Kefalotiri Kreta Stiakakis +/- 350 gr

    Kefalotiri. 70 % schapenmelk en 30 % geitenmelk. Licht pikant en vol van smaak. 12 maanden gerijpt. Ongeveer 350 gr.

    € 6,25
  • Kefalotiri uit Epiros 300 gr.
    Kefalotiri uit Epiros 300 gr.

    Kefalotiri van de bekenste kaasmaker van Griekenland. Schapen- en geitenmelk. Minimaal 6 maanden rijping.

    € 4,99
  • Kefalografiera uit Epiros 300 gr.
    Kefalografiera uit Epiros 300 gr.

    Kefalografiera van de bekenste kaasmaker van Griekenland, Dodoni. 250 gr. Schapen- en geitenmelk. Minimaal 8 maanden gerijpt.

    € 4,99
  • Kefalotyri Vassilitsa 625 gr.
    Kefalotyri Vassilitsa 625 gr.

    Harde kaas van schapenmelk 100 %, minimaal 8 maanden gerijpt. Lekker bij de pasta en onmisbaar in de bechamel voor de Mousaka en Pastitio. De smaak komt in de buurt van Pecorino.

    € 8,50
  • Kefalografiera Vassilitsa 625 gr.
    Kefalografiera Vassilitsa 625 gr.

    Harde kaas van schapen- en geitenmelk, 70-30 %. Minimaal 8 maanden gerijpt.

    € 8,50
  • Graviera Vassilitsa 625 gr.
    Graviera Vassilitsa 625 gr.

    Harde kaas van schapen- en geitenmelk, 70-30 %. Minimaal 8 maanden gerijpt. Een licht zoetje op het eind lijkt op Gruyere.

    € 8,50
  • Talagani 450 gr.
    Talagani 450 gr.

    De Griekse variant van de bekende Haloumi uit Cyprus. Deze grill kaas komt uit de Provincie Messinia. Gemaakt van schapenmelk. Licht gemarineerd met mint. Serveer deze kaas met olijfolie, balsamico cremé en een vleestomaat.

    € 7,75
  • Ladotyri Mytilinis 250 gr.
    Ladotyri Mytilinis 250 gr.

    Een speciale kaas uit Mytilini is een PDO kaas. Deze kaas wordt al duizend jaar op het eiland Lesbos gemaakt. Van schapenmelk. Heeft een pikante smaak en veel aroma's. Tijdens het rijpings proces wordt de kaas ingesmeerd met…

    € 6,50
  • Halloumi Safos 225gr.
    Halloumi Safos 225gr.
    € 3,25
  • Grafiera uit Epiros +/- 300 gr
  • Kaseri +/- 500 gr.
    Kaseri +/- 500 gr.

    Kaseri. Een van de bekende half harde kazen uit Noord-Griekenland. Zeer geschikt om tosti van te maken.

    € 7,75
Sorteer op
per pagina
© 2013 - 2021 De Smaken van Griekenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel